- Dette arrangement har allerede funnet sted.
Matkulturkonferansen
23 september, 2021
kr785Sted: Olaåsen gård. Det går buss fra Harstad Sentrum hver time 35min over hver time som stopper like nedenfor Olaåsen Gård.
Vi setter usøkelyset på den situasjonen og de utfordringene som Covid-19 har påført små lokalmatleverandører og små reiselivsaktører. Hvordan kan bransjen stå bedre rustet til å møte fremtiden og en mulig ny pandemi? Vi ønsker å samle aktører fra næringa, juridisk kompetanse og virkemiddelapparatet til å holde nyttige foredrag som skal danne grunnlaget for at vi i etterkant av konferansen kan utarbeide en «beste praksis» /veileder for hvordan stå bedre rustet til å møte tilsvarende utfordringer i fremtiden.
Spennende foredrag fra følgende:
- Mona Saab- President NHO Reiseliv og daglig leder Big Fish Adventure «Samarbeid var løsningen»
- Ssemjon – eier Holmvik Brygge, Nyksund «Flere bein å stå på»
- Hanne- Sofie Trager – seniorrådgiver v/ Statsforvalteren i Nordland- «Brætt opp arman» – et foredrag om hvorfor/hvorfor ikke du bør vurdere å starte med matopplevelser og reiseliv på egen gård, og hva gjør du når uforutsette ting skjer i driften av din virksomhet ?
- Frode Vik – Bærprodusent fra Kvæfjord. «Hvilke grep tok Vik gård når de sommeren 2020 sto uten utenlandske bærplukkere?»
- Tor-Vegard Hansen – advokatfullmektig Eurojuris «Viktigheten av gode avtaler og riktig selskapsform»
- Line Samuelsen – Reiselivssjef Destinasjon Lofoten AS «Hvordan lykkes som liten… med store ambisjoner?»‘
- Mariann Sandnes – finansieringsrådgiver Innovasjon Norge Arktis «Matstrategi for Troms og Finnmark»
Kortreist lunsj fra produsentene i Kvæfjord Matkultur.
Billetter kjøpes på www.hoopla.no, pris kr. 785,- inkl. mva. og billettavgift. Kun 50 billetter er lagt ut for salg. Konferansen er støttet av Troms og Finnmark Fylkeskommune, Kvæfjord kommune og Samfunnsløftet.