Matkulturkonferansen
Sted: Olaåsen gård
Arrangør: Kvæfjord Matkultur SA
23. september inviterer vi til Matkulturkonferanse. Vi setter søkelyset på den situasjonen og de utfordringene som Covid-19 har påført små lokalmatleverandører og små reiselivsaktører. Hvordan kan bransjen stå bedre rustet til å møte fremtiden og en mulig ny pandemi? Vi ønsker å samle aktører fra næringa, juridisk kompetanse og virkemiddelapparatet til å holde nyttige foredrag som skal danne grunnlaget for at vi i etterkant av konferansen kan utarbeide en «beste praksis» /veileder for hvordan stå bedre rustet til å møte tilsvarende utfordringer i fremtiden.
Spennende foredrag fra følgende:
- Mona Saab- NHO Reiseliv og Big Fish Adventure
- Norske Kokkers Landsforening – Fremme matglede
- Ssemjon – Holmvik Brygge, Nyksund
- Hanne- Sofie Trager – seniorrådgiver v/ Statsforvalteren i Nordland- jobbet mye med å løfte og utvikle lokalmatprodusenter i Nordland
- Line Samuelsen – Reiselivssjef Destinasjon Lofoten
- Frode Vik – Bær-bonde fra Kvæfjord
- Tom -Vegard Hansen – Eurojuris
Kortreist lunsj med basis i nettverkets egne produkter. Konferansen har plass til 50 stk. og det vil være påmelding via Hoopla.
Pris kr. 785,- inkl. mva og billettavgift. https://kv.hoopla.no/sales/matkulturkonferansen-23september