Tirsdag 18. april kl. 14-17 inviterer nettverket Kvæfjord Matkultur SA til minimesse på Quality Hotel Harstad.
Lokalmat er i vinden som aldri før, og vi vet at også Horecamarkedet etterspør lokale, sesongbaserte råvarer og produkter. Kvæfjord Matkultur ønsker å gjøre det enkelt for kokker å handle lokalt, og da er det viktig for oss å komme i god dialog med målgruppen for å skreddersy et godt tilbud til dere, og ikke minst få presentert de gode produktene vi kan tilby.
På messe blir det mulig å møte produsenten, samt smake på utvalgte produkter.
Følgende produsenter vil delta på messa:
- Ottestad Gård – alle stykningsdeler av kalv og gris, samt spekeprodukter, pålegg, bacon
- Elde Gård – potet, gulrot og løk
- Refsnes Matglede – spekemat, grillpølser og syltetøy
- Dalheim gård – ost fra bla. sauemelk, kjøtt av villsau og kvitsau
- Sandsøygull Bigård – honning, marmelader og sennep
- Den lille Klippfiskfabrikken – klippfisk
- Hundstad Gård- diverse grønnsaker, egg fra frittgående høner
Påmelding til post@kvafjordmatkultur.no innen 14. april.