Billettene til vår Matkulturkonferanse torsdag 23. september er nå lagt ut for salg. Pris kr. 785 ,- som er inkl. mva. og billettavgift. Billettene kjøper du på Hoopla.no følg linken under
Matkulturkonferansen – 23.09.2021 | Kvæfjord Matkultur SA | Kjøp billetter | Hoopla
Vi setter søkelyset på den situasjonen og de utfordringene som Covid-19 har påført små lokalmatleverandører og små reiselivsaktører. Hvordan kan bransjen stå bedre rustet til å møte fremtiden og en mulig ny pandemi? Vi ønsker å samle aktører fra næringa, juridisk kompetanse og virkemiddelapparatet til å holde nyttige foredrag som skal danne grunnlaget for at vi i etterkant av konferansen kan utarbeide en «beste praksis» /veileder for hvordan stå bedre rustet til å møte tilsvarende utfordringer i fremtiden.
Spennende foredrag fra følgende:
- Mona Saab- President NHO Reiseliv og daglig leder Big Fish Adventure «Samarbeid var løsningen»
- Ssemjon – eier Holmvik Brygge, Nyksund «Flere bein å stå på»
- Hanne- Sofie Trager – seniorrådgiver v/ Statsforvalteren i Nordland- «Brætt opp arman» – et foredrag om hvorfor/hvorfor ikke du bør vurdere å starte med matopplevelser og reiseliv på egen gård, og hva gjør du når uforutsette ting skjer i driften av din virksomhet ?
- Frode Vik – Bærprodusent fra Kvæfjord. «Hvilke grep tok Vik gård når de sommeren 2020 sto uten utenlandske bærplukkere?»
- Tom -Vegard Hansen – advokatfullmektig Eurojuris «Viktigheten av gode avtaler og riktig selskapsform»
- Line Samuelsen – Reiselivssjef Destinasjon Lofoten AS «Hvordan lykkes som liten… med store ambisjoner?»
Konferansen finner sted hos Olaåsen gård, som også er medlem i nettverket og som i sommer kunne åpne sitt helt nye bygg. Det går buss fra Harstad Byterminal hver time 35. min over hver time, bussen stopper like nedenfor gården.
Kortreist lunsj fra produsentene i Kvæfjord Matkultur, bare å glede seg. Velkommen skal du være !
Konferansen er støttet av Troms og Finnmark Fylkeskommune, Kvæfjord kommune og Samfunnsløftet.